torstai 16. elokuuta 2018

Näin löytää idän laadukkaimmat TUONTIAUTOT

Helposti. Ota meihin yhteyttä (vasemmasta valikosta) ja kerrot millaista autoa ja miksi olet hakemassa. Me alamme toimeksiannon jälkeen etsimään sopivia vaihtoehtoja. Kun sellainen löytyy niin tarkistamme siitä huoltohistorian ja mahdolliset kolaroinnit ym. Miten sen teemme.  Käymme myös katsomassa autoa paikanpäällä ja koeajamme sen, ennen ostoa.

Yhteistyökumppanini Tallinnasta laittaa autosta tarkempia kuvia ja kertoo koeajon perusteella löytämistään mahdollisista puutteista tai vioista.

Jos auto tuntuu vielä kiinnostavalta niin ei muutakuin laivaliput lahden toiselle puolelle. Hän on laivalla vastassa ja menette yhdessä vielä tutkimaan auton.

Kun sitten teet ostopäätöksen niin hän laittaa paperit kuntoon ja antaa neuvot kotimatkaa varten.
Meiltä saat myös tiedot autolle tehtävistä maahantuontiin liittyvistä toimenpiteistä ja verotukseen liittyvistä määräyksistä. Tavoitteemme on aina laadukkaimmat tuontiautot.

1 kommenttia:

btqgayt7gn kirjoitti...

House of Fun is intended for those 21 and older for amusement purposes only and does not provide "real cash" gambling, or a possibility to win real cash or real prizes based on recreation play. Playing or success on this recreation does not imply future success at "real cash" gambling. If you prefer a bit extra of a problem, might also|you can even} play slot machines with added features such as missions and side-games. It's nice way|a good way|an effective way} to loosen up on the finish of the day, and is a deal with on your senses too, with beautiful graphics and immersive video games. Slotomania is intended for those 21 and older for amusement purposes only and does not 로스트아크 provide ‘real money’ gambling, or a possibility to win real cash or real prizes based on recreation play.

Lähetä kommentti

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Web Hosting