lauantai 25. elokuuta 2018

Lue FAKTAT tämä kannattaa!

Lue miksi tällainen kannattaa | Lue faktoja tästä

Tällä hetkellä autontuonti Virosta on tullut taas kannattavaksi Autojen hinnat ovat siellä täysin kilpailukykyisiä verrattuna Saksan ja Ruotsin markkinoihin. Tutustu toimintaamme yksityiskohtaisesti osiossa Toimintamme.

Pidämme ohjenuoranamme sitä, että asiakas tutustuu tuotteeseen perusteellisesti ja tekee ostopäätöksen vasta nähtyään auton ja todettuaan sen kunnon. Näin vältytään väärinkäsityksiltä ja asiakas saa varmasti haluamansa ajoneuvon, ilman turhia hankaluuksia ja epäselvyyksiä. Sitten ei muuta kuin uusi (luultavasti erittäin edullinen) auto kohti Suomea.

Hintaan vaikuttavat:
Toimintamme ja Yhteystiedot (Lue tämä ensin)

  • Matkakustannukset, jotka ovat murto-osa Saksan reissuun verrattuna. Viroon ilmaantuu paljon autoja muista euroopan maista. He myyvät niitä edullisemmalla hinnalla, kuin  kilpailijat Saksassa ja muissa maissa.
  • Pystymme palvelullamme seulomaan vaivatta tarjonnasta ne vähän ajetut ja hyväkuntoisimmat yksilöt. Yhteyshenkilömme Virossa tarkistaa auton taustatiedot ja kolarihistorian. Hän käy myös koeajamassa kyseisen auton ja antaa siitä kattavan raportin asiakkaalle kuvien kera.
  • Maan taloudellinen tilanne pakottaa autonmyyjät myymään varastojaan pienellä katteella. Meille Suomalaisille se tarkoittaa käytännössä todella edullisia hintoja.
  • Olemme välittäneet onnistuneesti edullisia autoja Virosta Suomeen jo vuodesta 2010. Näin olemme löytäneet juuri ne oikeat ja edulliset kumppanit toimimaan kanssamme. Tämä näkyy positiivisesti asiakkaan ostohinnassa. 
  • Palvelemme Suomenkielellä alusta loppuun asti.
Ota meihin yhteyttä. Kartoitamme tarjonnan nopeasti sekä asiantuntevasti. Olemme mukana auton hommaamisen jokaisessa vaiheessa alusta loppuun, aina Suomeen rekisteröintiin asti.

VIRON AUTOKAUPAT

AUTO 24.EE
EESTIAUTO 
HANSA AUTOKESKUS
CARCOM OY


Toteutuneita autoveropäätöksiä

Yhteistyössä kanssamme toimii  Avia Car Wash Oy:n kanssa. Heidän kauttaan on mahdollista saada ehostus ja viimeistely tuontiautoille.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Web Hosting