maanantai 24. joulukuuta 2018

Halpa Auto ja sen Tuonti TALLINNASTA

Halvan auton hankinta ja tuonti Tallinnasta - Asiantuntemuksella

Tällä hetkellä käytetyn auton järjestäminen. Miten auto on Tallinnasta on kannattavampi ja halvempi kuin Saksasta. Tutustu toimintaamme yksityiskohtaisesti osiossa:  

TOIMINTAMME

Pidämme ohjenuoranamme sitä, että asiakas tutustuu tuotteeseen perusteellisesti ja tekee ostopäätöksen vasta nähtyään auton ja todettuaan perusteellisesti sen kunnon. Näin vältytään väärinkäsityksiltä ja asiakas saa varmasti haluamansa ajoneuvon, ilman turhia hankaluuksia ja mitään epäselvyyksiä. Sitten ei muuta kuin halvan auton tuonti kohti Suomea.

Hintaan vaikuttavat:

  • Matkakustannukset, jotka ovat murto-osa Saksan reissuun verrattuna. Vironmaalle tuodaan paljon autoja useista euroopan maista. He myyvät niitä edullisemmalla hinnalla, kuin Saksalaiset kilpailijat.
  • Pystymme palvelullamme seulomaan vaivatta tarjonnasta ne vähän ajetut ja hyväkuntoisimmat yksilöt. Yhteyshenkilömme Virossa tarkistaa auton taustatiedot ja kolarihistorian. Hän käy myös koeajamassa kyseisen auton ja antaa siitä kattavan raportin asiakkaalle kuvien kera.
  • Maan taloudellinen tilanne pakottaa autonmyyjät myymään varastojaan pienellä katteella. Meille Suomalaisille se tarkoittaa käytännössä erittäin edullisia hintoja.
  • Olemme välittäneet onnistuneesti edullisia autoja Suomeen jo vuodesta 2010. Näin olemme löytäneet juuri ne oikeat ja edulliset kumppanit toimimaan kanssamme. Tämä näkyy positiivisesti asiakkaan ostohinnassa. 
  • Palvelemme auton tuonnin ja hankkimispuolen Suomenkielellä alusta loppuun asti

Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Kartoitamme tarjonnan nopeasti sekä asiantuntevasti. Olemme mukana auton jokaisessa vaiheessa alusta loppuun, aina Suomeen rekisteröintiin asti.


VIRON AUTOKAUPAT:
AUTO 24.EE
EESTIAUTO 
HANSA AUTOKESKUS
CARCOM OY

Toteutuneita autoveropäätöksiä

Toimimme myös yhteistyössä  Avia Car Wash Oy:n kanssa. Heidän kauttaan on mahdollista saada ehostus ja viimeistely tuontiautoille.
Nye Bettingsider vähän viihdettä!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Web Hosting